Unió Antics Alumnes de Don Bosco

Ciutadella de Menorca

Actualitat

   
uaadbciutadella@hotmail.com
 
   

 

Concert Cor da Camera

La Coral Cor da Càmera, omplí de música el Santuari de Mª Auxiliadora

Dissabte passat, 12-5-2012 va tenir lloc el segon dels concerts d'aquest mes de Maig. En aquesta ocasió el torn va ser pel Cor da Càmera, que amb les seves vuit veus femenines va omplir el Santuari música coral. Dirigides per Mertxe Orfila i acompanyades al piano per la veterana Mª Antonia Moll, van iniciar el concert entre el públic entonant el "Cant dels Ocells" i a poc a poc anar delectant les oïdes del públic. Entre mig, les solistes Mª Angles Bagur i Alicia Coll van interpretar peces de Haendel, Schubert, Franck i Verdi, per acabar amb el "Cantate Domino” de N. Hill Cobb.

Abans d'acabar, la seva directora Mertxe Orfila es va acomiadar emotivament del Cor, ja que aquesta era l'última ocasió que les dirigia, la qual cosa va arrencar un llarg i emotiu aplaudiment del públic assistent.

Aquí podeu veure'n algunes fotos .

-------------------------------------------------------------------------

Concert Coral de l'Esplai

El passat diumenge dia 29 d'abril va tenir lloc un concert de la Coral Esplai de Ciutadella al local social de la Unió d'Antics Alumnes de Don Bosco, Bar Calós, al que van assistir gairebé 200 persones que van poder gaudir d'un agradable concert vermut .

Les més de 40 veus d'aquesta veterana coral van oferir tot un repertori de cançons acompanyades de piano entre les quals no podien faltar algunes de temàtica menorquina. Un agradable concert que de bon segur es repetirà en un futur donada la bona sintonia i col·laboració entre ambdues entitats.

El Bar Calós s'ompli de gom a gom.

Galeria de Fotos.

-------------------------------------------------------------------------

Gala Lírica

Cloenda dels actes commemoratius del Centenari

El dissabte 25 de febrer vam tancar els actes del nostre Centenari amb una extraordinària Gala Lírica.

El públic assistent va poder gaudir de l' excel·lent concert que ens van oferir na Àngels Bagur, Xisca Caules, Alícia Coll, Jaume Gelabert i Ricardo Bosch. Amb l'acompanyament al piano de na Ulyana Popovich.

Vegeu les fotos.

-------------------------------------------------------------------------

Festa de La Unió 2012

La Unió d'Antics Alumnes de Ciutadella celebra la seva festa anual

La Unió d'Antics Alumnes de Don Bosco de Ciutadella va celebrar la Festa de la Unió 2012 en un ambient de sana alegria, malgrat el mal temps regnant a la Illa.

En aquesta ocasió ens va acompanyar D. Miguel Echamendi que va ser director del Col·legi de Ciutadella a principis dels 90 i que actualment es troba a la Patagonia Argentina (Ushuaia, Tierra de fuego)

El divendres a la nit ens van projectar una sèrie de fotografies de la labor que D. Miguel ha realitzat a la parròquia del Carmen en Rio Gallegos i a la seva actual destinació a Ushuaia.

El dissabte, malgrat no poder celebrar el concert previst en el local social degut a que els artistes no van poder desplaçar-se fins a Ciutadella pel mal temps, si es van lliurar els trofeus dels distints campionats socials.

Durant el diumenge, celebrem la Missa d'Acció de Gràcies presidida per D. Narcís Frígola, director del Col·legi a la qual va seguir la típica foto de família.

Acabem la festa reunits al voltant de la taula a l'Hotel Sagitario, on van assistir mes de 120 comensals, acompanyats pels membres de la Comunitat Salesiana, l'Alcalde de Ciutadella i representants del Consell Insular, en un ambient amigable i molt salesià, on es va rendir un petit homenatge a D. Miguel Echamendi i se li va obsequiar amb un bonic record de Ciutadella.

Vegeu-ne les fotos corresponents.

-------------------------------------------------------------------------

Gala a benefici d'ASPANOB

La Unió d'Antics Alumnes de Ciutadella va organitzar el passat dissabte dia 14 de Gener una gala benèfica a favor de ASPANOB, Associació de pares de nens amb càncer de Balears .

La Unió d'Antics Alumnes Salesians de Ciutadella ha organitzat una gala per a la recollida de fons en solidaritat amb la Associació ASPANOB que va aconseguir mobilitzar a més de 150 artistes de totes les edats, i va comptar amb la presència de mes de 400 espectadors, entre ells el President del Consell Insular de Menorca, l'Alcalde de Ciutadella i molts dels consellers i regidors d'ambdues institucions. Es va aconseguir una recaptació neta de 1980€, mes un muntant en donatius voluntaris que encara no s'han comptabilitzat.

Va guanyar la solidaritat per golejada.

Podeu trobar algunes fotos a la Galeria Fotogràfica

-------------------------------------------------------------------------

Visita guiada a la Catedral de Menorca

El grup d'excursionisme familiar de la UAASS ha organitzat una sortida cultural per visitar la Catedral de Menorca, on vam ser atesos i acompanyats pel Vicari General de la Diòcesi de Menorca i Rector de la Catedra, Mn Gerardo Villalonga, que ens va explicar multitud de qüestions, tant les merament arquitectòniques com les religioses. També vàrem visitar les diferents terrasses i cobertes des d'on es té una vista espectacular sobre tota la nostra ciutat.

No vos en perdeu les imatges. Galeria Fotogràfica

-------------------------------------------------------------------------

Recepció de SS.MM. els Reis d'Orient

Com es ja tradició, el passat dijous dia 5 de Gener vam tindre l'honor de rebre la visita de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient al nostre local social.

Als voltants de les 22:30 hores i després de la seva desfilada per Ciutadella i de les protocolàries visites a l'Ajuntament i a la Catedral, es van aturar a Calós i van compartir uns minuts amb el públic assistent.

 

-------------------------------------------------------------------------

Concert Vermut. Bep Marquès i amics

El diumenge 23 d'Octubre vam poder gaudir d'un concert vermut ofert per Bep Marquès del grup de rock català "Inventari" en el nostre local social Bar Calós. Després de la seva gira per diferents llocs de Catalunya i de l'èxit aconseguit amb la cançó "Som Aquí" que pot escoltar-se a TV3 durant tota la tardor.

En alguns temes va estar acompanyat per Àngels Anglada que amb la seva veu va fer les delícies dels presents que van omplir el nostre local social durant gairebé dues hores.

Veieu les fotos a la Galeria Fotogràfica

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Concert de la Coral Estel

Concert “Coral Estel” al Santuari de María Auxiliadora de Ciutadella

El dissabte 5-5-2012 van començar els concerts del mes de Maig en el Santuari de María Auxiliadora de Ciutadella amb la “Coral Estel”, que ens va oferir un bell concert de “Ave Marías” de totes les èpoques, compostes des de l'edat mitjana fins a l'actualitat, en un concerts amb certs aires pedagògics, ja que cadascuna de les peces cantades venia precedida d'una breu explicació històrica que situava al públic en el moment de la seva composició.

Extraordinària la interpretació de totes les peces sota la batuta de Corretja Genestar, amb acompanyament al piano de Esperança Rotger que van fer vibrar a un públic entregat que va omplir tot el Santuari.

Dissabte que ve serà el torn del Cor Da Camera, dirigit per Mertxe Orfila i acompanyats al piano per Mª Antonia Moll.

Vegeu-ne les imatges.

-------------------------------------------------------------------------

Excursió al Castell de Santa Agueda

El grup d'excursionisme familiar de l'Unió d'antics alumnes de Ciutadella ha realitzat una sortida excursió fins al castell de Santa Agueda de Ciutadella.

El diumenge 4-3-2012 va tenir lloc una sortida excursió al Castell de Santa Agueda a la qual van assistir unes 30 persones.

L'excursió tenia certa dificultat en haver d'ascendir a un pujol d'uns 200 mts. d'altitud per un camí en el qual a trossos se segueix trepitjant una calçada medieval que et condueix al cim emmurallat on es protegien els àrabs fins a l'arribada d'Alfonso XIII per a la conquesta de Menorca fa més de 700 anys.

Vam tenir un guia d'excepció, en comptar amb la presència de l'ex-conseller de Cultura i Patrimoni D. Juan Luis Torres que es va oferir per explicar-nos l'inici de les actuacions que recentment es van dur a terme a la fortalesa per procedir a la seva consolidació i recuperació.

Galeria de Fotos.

-------------------------------------------------------------------------

Bep Marques presenta el seu nou disc "SAL"

al Bar Calós de Ciutadella.

El cantant de "Inventari", presenta el seu nou disc en solitari al local social de la U.AA.AA.DB. de Ciutadella

Bep Marques, el cantant de Inventari, i que va ser protagonista de la cançó "Som d'aquí" de TV3 presenta el seu nou treball en solitari "SAL" i decideix donar començament a la seua gira en el propi Bar Calós, en un local social de la nostra entitat ple de gent i amics als quals, amb el seu bon rotllo i estil desenfadat va aconseguir ficar dins les seves cançons a un públic entregat i en un bon ambient.

Bep Marques és antic alumne de Ciutadella i col·labora habitualment amb la nostra entitat. Amb la presentació del seu nou disc “SAL” dona començament a una gira que el portarà per diferents llocs de Catalunya i Balears.

Ho Voleu veure?

-------------------------------------------------------------------------

Carnaval 2012

Molt d'ambient al local social - Bar Calós

El dissabte 18-2-2012 celebrem el carnestoltes en el local social amb un ball folklòric amenitzat pel grup folklòric tramuntana de Ciutadella mentre esperem l'arribada de la coral "La Alborada" Estudiantina del Casino 17 de Gener, com ja és habitual.

Molt ambient i sana diversió amb algun que un altre disfressat que van omplir el local social de gom a gom.

En tenim fotos!!

-------------------------------------------------------------------------

Presentació Catàleg i Bases Fotobosco

El passat divendres 20 de Gener va tindre lloc l'acte de presentació del catàleg amb les Fotografies classificades del certamen Fotobosco 2011. Vam comptar amb l'assistència de l'Alcalde de Ciutadella i del Director General de Cultura del Consell Insular de Menorca.

Durant el mateix acte el va fer lliurament dels exemplars als participants del concurs fotogràfic.

A continuació es van presentar les bases per a la convocatòria del 2013, que presenta importants novetats, entre elles la de proposar un tema concret: "pobresa i exclusió social", i obrir el concurs a la participació des de tots el punts d'Espanya, aprofitant la infraestructura d'associacions d'antics alumntes salessians.

Vegeu-ne la secció Fotobosco.

-------------------------------------------------------------------------

Fenòmens Astronòmics des de Menorca,

Passats i futurs

El divendres 28 d'Octubre va tenir lloc la conferència sobre altronomia, a càrrec del professor Antoni Liz, Antic Alumne de Ciutadella i professor de física i química de l'IES Josep Mª Quadrado.

Durant gairebé una hora va anar explicant diferents fenòmens astronòmics que poden ser fàcilment observats des de la nostra illa, de vegades fins i tot a simple vista, o amb petits telescòpis.

La conferència va estar acompanyada de fotografies i gràfics que van fer entendre fàcilment totes les seves explicacions, donant pautes per a la recerca d'informació sobre els propers fenòmens que podran ser visibles des de Menorca, tals com eclipsis, conjuncions, ocultacions, estels, etc...

La conferència va ser seguida per més de 50 persones a la sala polivalent del Col·legi Salesià de Ciutadella.

Podeu trobar algunes fotos a la Galeria Fotogràfica

 

-------------------------------------------------------------------------

Animada sortida i excursió al Pilar

El passat diumenge dia 16 d'octubre ens vam anar d'excursió al Pilar. Vam sortir a les 10:30 de davat el Local Social i vam anar amb cotxe particular fins a Son Felip.

Després va començar la autèntica excursió, una fantàstica caminada per un sinuós camí que passa entre la marina i arriba fins a la platja del Pilar. Arribant ens vam aturar a veure la font, amb la polida imatge de la Verge del Pilar.

Encara abans de dinar vam tenir temps d'arribar fins al macar d'Alfurí.

Després va esser la hora de treure els "bocatas" i les patates xurres. I el corresponent postre.

Quasi no ens vam donar compte i va ser l'hora de la tornada.

Caminadeta de tornada de poc menys de tres quilòmetres i un desnivell de fins a 150 metres (la pujada de la platja se'ns va entrevessar un poquet).

Cap a les 16:30 ja tornavem a arribar al parquing i vam donar per acabada aquesta primera excursió, en la que vam gaudir de un temps excel·lent.

No deixeu de veure les fotos a la Galeria Fotogràfica

Fins a la següent!!.

 

   

Av. Constitució, 57 - Ciutadella de Menorca - tlfns. 971.48.43.46 / 971.38.00.07